ا

  • اسدی، محمد اثر شکل‌های مختلف کروم بر تغییرات وزنی و آزمون تحمل گلوکز و انسولین میش‌های افشار در دوره انتقال تحت تأثیر تنش گرمایی [دوره 26، شماره 1، 1403، صفحه 33-44]

  • افسر، علی اثرات افزودن گوانیدینواستیک‌اسید به جیره‌های با سطوح مختلف پروتئین جیره بر عملکرد و خصوصیات استخوان درشت‌نی جوجه‌های گوشتی [دوره 26، شماره 1، 1403، صفحه 87-98]

ب

  • باغبان، فرشاد تأثیر اندازه ذرات پوستۀ آفتابگردان در جیره‌های حاوی منابع مختلف چربی بر عملکرد رشد، قابلیت هضم ظاهری ایلئومی مواد مغذی و جمعیت میکروبی روده‌ کور جوجه‏های گوشتی [دوره 26، شماره 1، 1403، صفحه 45-60]

ت

  • توغدری، عبدالحکیم اثر شکل‌های مختلف کروم بر تغییرات وزنی و آزمون تحمل گلوکز و انسولین میش‌های افشار در دوره انتقال تحت تأثیر تنش گرمایی [دوره 26، شماره 1، 1403، صفحه 33-44]

ج

  • جمشیدی، لیلی اثرات افزودن مکمل گیاهی ویتامین E به جیره بر صفات تولیدی، پاسخ‌های ایمنی و فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی [دوره 26، شماره 1، 1403، صفحه 61-71]

چ

  • چرخی، وحیدالله افزودن مخلوط زیرۀ سبز، گشنیز و نعناع فلفلی به جیرة میش‫های شیری نژاد رومن و تأثیر آن بر عملکرد و فراسنجه‫های خونی بره‌های شیرخوار ‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬ [دوره 26، شماره 1، 1403، صفحه 15-31]

ح

  • حجاریان، هادی افزودن مخلوط زیرۀ سبز، گشنیز و نعناع فلفلی به جیرة میش‫های شیری نژاد رومن و تأثیر آن بر عملکرد و فراسنجه‫های خونی بره‌های شیرخوار ‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬ [دوره 26، شماره 1، 1403، صفحه 15-31]

  • حسینی، سید عبداله اثرات افزودن مکمل گیاهی ویتامین E به جیره بر صفات تولیدی، پاسخ‌های ایمنی و فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی [دوره 26، شماره 1، 1403، صفحه 61-71]

خ

  • خطیب جو، علی تأثیر پودر پونه کوهی‌‌، رزماری و دارچین بر عملکرد رشد، میکروبیوتای فضولات، مورفولوژی روده و قابلیت هضم مواد مغذی در جوجه‌های گوشتی چالش یافته با کمپیلوباکتر ژژونی [دوره 26، شماره 1، 1403، صفحه 73-86]

  • خلخالی ایوریق، رضا شناسایی نشانگرهای انتخاب مرتبط با گوسفندان ایرانی در مقایسه با نژاد غیرایرانی رومانف با استفاده از داده‌های توالی‌یابی‌ کل ژنومی [دوره 26، شماره 1، 1403، صفحه 1-13]

س

  • سالاری، سمیه تأثیر اندازه ذرات پوستۀ آفتابگردان در جیره‌های حاوی منابع مختلف چربی بر عملکرد رشد، قابلیت هضم ظاهری ایلئومی مواد مغذی و جمعیت میکروبی روده‌ کور جوجه‏های گوشتی [دوره 26، شماره 1، 1403، صفحه 45-60]

  • سید شریفی، رضا شناسایی نشانگرهای انتخاب مرتبط با گوسفندان ایرانی در مقایسه با نژاد غیرایرانی رومانف با استفاده از داده‌های توالی‌یابی‌ کل ژنومی [دوره 26، شماره 1، 1403، صفحه 1-13]

ش

  • شیرزادی، حسن تأثیر پودر پونه کوهی‌‌، رزماری و دارچین بر عملکرد رشد، میکروبیوتای فضولات، مورفولوژی روده و قابلیت هضم مواد مغذی در جوجه‌های گوشتی چالش یافته با کمپیلوباکتر ژژونی [دوره 26، شماره 1، 1403، صفحه 73-86]

ط

  • طاهرپور، کامران تأثیر پودر پونه کوهی‌‌، رزماری و دارچین بر عملکرد رشد، میکروبیوتای فضولات، مورفولوژی روده و قابلیت هضم مواد مغذی در جوجه‌های گوشتی چالش یافته با کمپیلوباکتر ژژونی [دوره 26، شماره 1، 1403، صفحه 73-86]

ع

  • عبدالهی، محمدرضا تأثیر اندازه ذرات پوستۀ آفتابگردان در جیره‌های حاوی منابع مختلف چربی بر عملکرد رشد، قابلیت هضم ظاهری ایلئومی مواد مغذی و جمعیت میکروبی روده‌ کور جوجه‏های گوشتی [دوره 26، شماره 1، 1403، صفحه 45-60]

  • علیزاده قمصری، امیرحسین اثرات افزودن مکمل گیاهی ویتامین E به جیره بر صفات تولیدی، پاسخ‌های ایمنی و فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی [دوره 26، شماره 1، 1403، صفحه 61-71]

  • علی محمدی، زهرا تأثیر پودر پونه کوهی‌‌، رزماری و دارچین بر عملکرد رشد، میکروبیوتای فضولات، مورفولوژی روده و قابلیت هضم مواد مغذی در جوجه‌های گوشتی چالش یافته با کمپیلوباکتر ژژونی [دوره 26، شماره 1، 1403، صفحه 73-86]

ق

  • قورچی، تقی اثر شکل‌های مختلف کروم بر تغییرات وزنی و آزمون تحمل گلوکز و انسولین میش‌های افشار در دوره انتقال تحت تأثیر تنش گرمایی [دوره 26، شماره 1، 1403، صفحه 33-44]

ک

  • کسایی زاده، رامین تأثیر اندازه ذرات پوستۀ آفتابگردان در جیره‌های حاوی منابع مختلف چربی بر عملکرد رشد، قابلیت هضم ظاهری ایلئومی مواد مغذی و جمعیت میکروبی روده‌ کور جوجه‏های گوشتی [دوره 26، شماره 1، 1403، صفحه 45-60]

م

  • موسوی، سید ناصر اثرات افزودن گوانیدینواستیک‌اسید به جیره‌های با سطوح مختلف پروتئین جیره بر عملکرد و خصوصیات استخوان درشت‌نی جوجه‌های گوشتی [دوره 26، شماره 1، 1403، صفحه 87-98]

  • میرحسینی، سید محمدعلی اثرات افزودن گوانیدینواستیک‌اسید به جیره‌های با سطوح مختلف پروتئین جیره بر عملکرد و خصوصیات استخوان درشت‌نی جوجه‌های گوشتی [دوره 26، شماره 1، 1403، صفحه 87-98]

  • میرزاپور آبی‌بگلو، عباس شناسایی نشانگرهای انتخاب مرتبط با گوسفندان ایرانی در مقایسه با نژاد غیرایرانی رومانف با استفاده از داده‌های توالی‌یابی‌ کل ژنومی [دوره 26، شماره 1، 1403، صفحه 1-13]

ه

  • هدایت، نعمت شناسایی نشانگرهای انتخاب مرتبط با گوسفندان ایرانی در مقایسه با نژاد غیرایرانی رومانف با استفاده از داده‌های توالی‌یابی‌ کل ژنومی [دوره 26، شماره 1، 1403، صفحه 1-13]

  • هژبری، فردین افزودن مخلوط زیرۀ سبز، گشنیز و نعناع فلفلی به جیرة میش‫های شیری نژاد رومن و تأثیر آن بر عملکرد و فراسنجه‫های خونی بره‌های شیرخوار ‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬ [دوره 26، شماره 1، 1403، صفحه 15-31]